Nu vrijdag 28 april demo Dr Hauschka

Nu vrijdag 28 april demo Dr Hauschka:

vn 13u-17u: de inschrijvingen voor een persoonlijk advies vn 20 min zijn volzet, je kan je mogelijks nog opgeven als reserve.  Uiteraard: weet dat er een Dr-Hauschka-consulente in de winkel zal zijn voor vragen die ja altijd al wou stellen.

Verder is er die namiddag een mooi cadeau van Dr hauschka voor ieder die voor 40 euro produkten van hun aankoopt!

 

 

En verder:  HIJ IS ER :  DE NIEUWE DISPLAY MET DE VERNIEUWDE LIJN DECORATIEVE COSMETICA VAN DR HAUSCHKA!

De nieuwe make-uplijn van Dr. Hauschka:
unieke producten, fascinerend veelzijdig Een natuurlijk en gezond uiterlijk, wie wil dat nu niet? Het is de uitstraling die iemand zo bijzonder maakt. Met de make-uplijn van Dr. Hauschka, op basis van natuurlijke, kostbare ingrediënten, kun je laten zien wie je bent en je innerlijke en uiterlijke schoonheid  laten stralen. Ontdek hoe onze make-up iemands persoonlijkheid benadrukt, in plaats van verhult. Perfect op elkaar afgestemde kleuren. Verrassende nieuwe producten. Graag onthullen wij onze nieuwe make-uplijn, het bewijs hoe tijdloos mooi en glamourous natuurcosmetica kan zijn.

De nieuwe Dr Hauschka Make-up is nauw verbonden met de pioniersgeest van Elisabeth Sigmund.
De in Wenen geboren cosmetologe Elisabeth Sigmund speelde een toonaangevende rol in de ontwikkeling van de Dr. Hauschka Cosmetica. Deze onconventioneel en ondernemingsgezinde persoonlijkheid reed op haar brommer naar kloosterbibliotheken in de omgeving van Wenen, waar ze uitgebreid materiaal vond over heilzame planten. Toen zij in de jaren ’60 samen met Rudolf Hauschka de eerste verzorgende producten ontwikkelde, waren ze het met elkaar eens dat de lijn op lange termijn ook verzorgende decoratieve cosmeticaproducten zou omvatten. In 1999 werd een complete make-up lijn met natuurlijke ingrediënten en een bereidingswijze die niet alleen decoreert, maar ook verzorgt, gelanceerd. In 2009 werd de make-up uitgebreid met heilzame verzorgingsproducten.

In 2017 brengt Dr. Hauschka Cosmetica een volledig herzien make-upassortiment op de markt dat een scala aan prachtige kleuren en producten, hoogwaardige ingredienten en een design van topniveau biedt.

Hoogwaardige make-upproducten geïnspireerd door heilzame planten Sinds de lancering van onze eerste make-up is de markt voor natuurcosmetica enorm gegroeid. En de vraag groeit nog steeds. In het eerste kwartaal van 2016 steeg de omzet van make-up ten opzichte van 2015 met 8,6 % (branchemonitor natuurcosmetica, nr. 1, 2016).  Dr. Hauschka produceert al sinds de oprichting natuurcosmetica volgens dezelfde strenge criteria. Vandaag presenteren we met trots de compleet vernieuwde Dr. Hauschka make-uplijn: nieuwe kleuren op basis van natuurlijke ingrediënten, een breder assortiment en een fris nieuw ontwerp. Nu steeds meer consumenten kiezen voor natuurlijke cosmetica mag Dr. Hauschka Make-up zeker niet in uw make-upset ontbreken.
›› Topkwaliteit: alle make-upproducten zijn voorzien van het NATRUE-label, zodat je in één opslag zitn dat ze van de hoogste kwaliteit zijn.
›› Fascinerende kleuren: met de nieuwe natuurlijke make-upkleuren voldoen we nu nog beter aan de wensen van de consument.
›› Lichtere textuur: alle make-upproducten van Dr. Hauschka kunnen heel licht en gelijkmatig worden aangebracht.
›› Verzorgende eigenschappen: de Make-up van Dr. Hauschka bevat zeer effectieve verzorgende ingrediënten, zoals granaatappelextract en macadamianootolie.