«

»

mei 11

RIJSTPAPIER EN LOEMPIASAUS VAN YAKSO

    

RIJSTPAPIER EN LOEMPIASAUS VAN YAKSO

Goed nieuws! Er zijn nu eindelijk biologische rijstpapiervellen verkrijgbaar in België.

Deze waren tot nu toe alleen niet-biologisch Verkrijgbaar. Mooi op tijd voor de lente, want van deze rijstpapiervellen maak je namelijk heerlijke springrolls, die je vervolgens ku nt dippen in de bijbehorende friszoete loempiasaus van Yakso.

Springrolls

Springrolls zijn typisch Vietnamees en laten zich misschien het beste omschrijven als een soort koude loempia’s. Je kunt ze heel eenvoudig maken door rijstpapiervellen even in water te weken en vervolgens te vullen met verse knapperige (lente)groente en kruiden. Vouw de vellen dicht, rol ze op en dip ze vervolgens in een lekkere dipsaus, zoals pindasaus, een dip met sesamolie, rijstazijn en gember, of de kant-en-klare  fris-zoete loempiasaus van Yakso. Een heerlijk frisse en gezonde snack voor de lente en zomer!

Onze webwinkel al ontdekt? Sluiten