Bereid je huid voor op de zomer


ASTAXANTHINE PLATINUM

Met vitamine E die bijdraagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress door vrije radicalen

Het rozerode pigment astaxanthine wordt ook wel de ” genoemd. Onder meer dankzij deze substantie kan de roze zalm honderden kilometers stroomopwaarts zwemmen door turbulente wateren. ASTAXANTHINE PLATINUM van Mannavital bevat met Haemotococcus pluvialis (Bloedregenalg) een natuurlijke bron van astaxanthine die wetenschappelijk werd onderzocht (ASTAREAL®) en die voor een optimale celbescherming ook natuurlijke vitamine E bevat.

Astaxanthine is het voedingssupplement bij uitstek dat als een ‘inwendige zonnebrandcrème’ de huid beschermt tegen zonnebrand. Meestal 2 weken na het begin van de inname kan men niet alleen veel langer in de zon verblijven zonder te verbranden, er is ook minder kans op zonneallergie, sproeten en huidveroudering door de zon. Maar omdat huidveroudering en vorming van rimpels vooral neerkomen op een door UV-licht geïnduceerde aantasting van collageen, ziet men ook dat astaxanthine algemeen fi jne rimpels vermindert en – vooral in combinatie met tocotriënolen uit de vitamine E- familie – zorgt voor een betere elasticiteit, hydratatie en zachtheid van de huid. Astaxanthine is dus een topmiddel in de ‘anti-aging’!

Meer …