NIEUW: FRAMBOZEN- EN SJALOTWIJNAZIJN VAN EMILE NOËL

Een mooie uitbreiding van ons assortiment van Emile Noël, deze frambozen- en sjalotazijn! Beide soorten zijn echte delicatesse-azijnen en waren tot nu toe praktisch niet (biologisch) verkrijgbaar in België. Je zult je gasten zeker blij maken met deze twee culinaire smaakmakers! De frambozenwijnazijn geeft een bijzonder fruitige, licht zoete en zeer rijke toets aan dressings. De azijn heeft een basis van rodewijnazijn die is gerijpt op eikenhouten vaten en is gearomatiseerd met biologische frambozen. Frambozenazijn geeft saladedressings en marinades een lekker fruitige toets en is bijvoorbeeld bijzonder lekker in bietensalade met feta, maar ook over fruit, ijs en in toetjes. De sjalotwijnazijn geeft dressings en marinades een subtiele sjalotgeur en -smaak. Deze azijn is lekker in combinatie met dille en dragon en heel geschikt om bijvoorbeeld vis mee te marineren. Voor de sjalotwijnazijn is gebruik gemaakt van een natuurlijk aroma (2%) van sjalot, dat nog niet biologisch te verkrijgen is. Deze azijnen zijn niet gepasteuriseerd en worden door het Franse Emile Noël geproduceerd. Van Emile Noël hebben we al meerdere, bijzondere kwaliteitsoliën in ons assortiment.