Vrijdag worden ze geleverd: echte zeelandse mosselen

INFO OVER DE MOSSELEN:
Recht uit de Zierikzee in Zeeland leveren we vanaf heden ook Mosselen. Met Neeltje Jans hebben we iemand gevonden die zelf mosselzaad kweekt, uithangt, laat groeien, oogst en verpakt. Hier geen geknoei met buitenlands mosselzaad dat na een paar weken vakantie in Zeeuwse wateren als Zeeuwse mosselen verkocht wordt, maar wel een AUTHENTIEK ZEELANDS STREEKPRODUCT (Zeker Zeeuws). Dankzij deze officiële erkenning kunnen we u een lekkere, gezonde en authentiek Zeeuwse mossel presenteren. De Zierikzee staat er voor bekend dat ze erg voedingrijk is voor mosselen. Bovendien zijn deze mosselen afkomstig van bodemcultuur in de bovenste lagen van het water. Het is daar dat de mosselen het meeste voedingstoffen kunnen vinden. Ze kunnen langzaam groeien en zitten dan ook goed in het vlees.
Van bij de start van Pintafish hebben we regelmatig de vraag gekregen of het niet mogelijk was om aan mosselen te geraken. Er zijn geen Belgische mosselen te vinden, dus moesten we elders op zoek. Het zal u wellicht interesseren: ze zijn ook MSC-gecertificeerd.
De prijzen :
– Extra 1kg   6eur/kg  (iets kleiner)
– Imperial 1kg 8 eur/kg  (iets groter)

Het is niet evident om mosselen in het aanbod op te nemen omdat mosselen enkel vers verkocht kunnen worden. De logistiek heeft dus hele andere uitdagingen dan ons diepvries-magazijn. Door de korte keten en hygiënische manier van werken zijn de mosselen HOUDBAAR TOT DINSDAG. Dat is ideaal om in het weekend lekker mosselen klaar te maken.
Proef zelf en overtuig u van de geleverde kwaliteit

 

Nog 2kg in overschot!: Voor de eerste die ze besteld!