Lezing: Hoogsensitief / ADHD/ADD / autisme: di 3 oktober

Spreker: Bert Cools – docent en coach

Lezing hoogsensitief adhd add ass di 3 oktober

Bert Cools

(www.bertcools.be)

Meer en meer worden ouders en hun omgeving geconfronteerd met eigenaardigheden van hun kinderen. Mooie kwaliteiten zoals hoogsensitiveit komen frequenter voor. Toch reageert de ene hyperactief, de andere maakt geen contact, soms lijkt concentratie het probleem… scholen lopen er van over. Dat brengt wel eens vaker probleemstellingen met zich mee. En niet direct met een eenvoudig en pasklaar antwoord aan te pakken of toch wel? Als niets voor niets is, wat is hier dan aan de hand?

Samen staan we stil bij de nieuwe mogelijkheid die hier aan ons en de ganse samenleving wordt voorgelegd. Hoe ga je om met hooggevoeligheid en de reactiepatronen hierop? Voor welke uitdaging staan we dan en hoe kunnen we hier best mee omgaan? Een aantal concrete tips zullen worden aangereikt.

Wanneer?  Dinsdag 3 oktober    19u30 – 21u30

Inkom?: 18 euro

Waar?: Boseind 25 3910 Neerpelt – Bioshop Klimop

Inschrijven:
bioshop.neerpelt@virusfree.be  –  tel 011 64 42 88
katleen.lambregts@hotmail.comT 0479 96 72 62

Bert Cools:
Op weg naar meer harmonie: individueel, relationeel, maatschappelijk en op wereldvlak. Op weg naar een vernieuwende, natuurlijke vorm van gezondheidszorg en onderwijs. Op weg naar verantwoordelijk zijn voor je eigen leven…Bert Cools (°1967) is een stille, ingetogen, gedreven levensleraar.  Hij begeleidt jou naar meer inzicht in jezelf en het leven op een vernieuwende manier, vanuit een bredere visie op mens-zijn in al zijn aspecten: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Bert nodigt je uit naar een grotere bewustwording van de universele levensprocessen die het leven sturen zodat je deze als leidraad kan gebruiken om keuzes te maken en daadwerkelijk nieuwe stappen te zetten.
Hij reikt je op een boeiende manier informatie aan die herkenbaar en onmiddellijk toepasbaar is in je dagelijks leven. Hij nodigt je uit om verbinding te maken met de leraar en de heler in jezelf…