OKTOBER = ACTIEMAAND = 2x 10% KORTING in punten op je klantenkaart

Agenda oktober : zie onderaan!

OKTOBER = ACTIEMAAND = 

je kan gedurende de maand oktober 2x aankopen doen aan 10% korting in punten op je BioShop klantenkaart*

2x 10% op je volledige kassaticket!*

Vraag je bon aan de kassa of print hem af!

*niet cummuleerbaar met andere kortingen

AGENDA OKTOBER:

1-31 oktober: ACTIES van ons maaandelijkse winkelkrant!

di 3 oktober 19u30: Lezing hoogsensitiviteit-ADHD-ADD-Autisme!  Er zijn nog plaatsen vrij!  ZEER BOEIEND SPREKER!  www.bertcools.be

vrijdag 6 oktober: tijdens de openingsuren:  DEMO AMANPRANA: koop voor 80€ aan amanprana produkten en ontvang het boek ‘Eet goed dat doet je goed’ gratis    en AJA:  10% directe korting die dag op alle amanprana produkten!

di 17 oktober 19u30: demo-avond herbruikbare luiers van www.kleinspook.be :
Wat zijn herbruikbare luiers? Hoe gaat dat praktisch in z’n werk? Wat zijn de voor- en nadelen? Is het iets voor jou? Welke modellen zijn er, zijn ze in katoen of ook in andere materialen? We beantwoorden al deze vragen tijdens de luierinfoavond van Klein Spook. Je krijgt er deskundige uitleg, je kan wasbare luiers bekijken en voelen, en je mag ze zelf testen op een pop. Inschrijven in je bioshop , via bioshop.neerpelt@virusfree.be of via sarah@kleinspook.be noodzakelijk.

vrijdag 20 oktober 14u00-18u00 : demo Dr Hauschka MAKE-UP: een half uurtje met een visagiste voor jou alleen: inschrijven noodzakeiijk: op dit moment is de lijst vol, je kan je nog opgeven als reserve moest iemand afmelden