Decembermaand : koop bewust

December is de maand bij uitstek om bewust te kopen. In tijden richting het feest van vrede is het best ook steeds even stil te staan bij wat je (aan)koopgedrag is. Wat is de impact van je aankopen op milieu, economie en daarmee gepaard gaande ethische waarden t.o.v. natuur, dier, maar zeker ook werknemer, arbeider.

Voor al je bewuste aankopen kan je terecht in je vertrouwde Bioshop Klimop te Neerpelt. We selecteren voor je veel uit van wat er te koop staat in de winkel. Ook voor je kerst- en eindjaardiner. Doch overaanbod met erna veel dat overblijft is niet de bedoeling, dus we gaan voor de speciallekes naar ‘enkel op voorbestelling‘.

Hierbij ons aanbod voor de feestdagen, waar je veel in kan terugvinden, maar dus bijna enkel en alleen op voorbestelling! Uiterste besteldatum waar je rekening mee moet houden is zondag 15 december (of maandag 16 december voor 12u). Bestellingen later doorgegeven gaan mogelijks ook nog lukken, maar staan we niet 100% gerant voor!

Denk ook aan je brood, broodjes, banket, kerstbroden! Bestel tijdig!
de websites van onze bakkers:
www.bakkerijverbeek.nl
www.zonnemaire.nl

EN VERDER: MOOIE SPAARACTIE in DECEMBER! En ook onze maandelijkse actie van onze winkelkrant!

Hieronder vind je de aanbodslijsten. Voor een uitgebreid overzicht met wat meer info: download hier de grotere folder