Coronavirus, algemene tips tegen

beste klant,

Ondanks de enorme media-aandacht dat het coronavirus krijgt met daaraan gekoppelde goedbedoelde adviezen zoals handen wassen of ontsmetten, geen handjes schudden en drukke plaatsen te mijden, is er (alweer) één zeer belangrijk aspect waar nauwelijks over gesproken wordt: zorg ervoor dat je afweervermogen optimaal is!  Want Pasteur wist anderhalve eeuw geleden al dat toevallig contact niet de belangrijkste oorzaak is van een infectie en stelde ronduit:  het is niet de kiem die telt, maar de bodem waarop ze valt” . Welke maatregelen kunnen onze weerstand sterker maken, waardoor een virus ons niet ziek maakt of enkel leidt tot een milde en snel voorbijgaande ziektetoestand?

Zie hierbij van ons ( doorgestuurd van onze grootleverancier Mannavita, geadviseerd door Dr Geert Verhelst) 2 documenten met TIPS:


En verder meteen even voorstellen: NIEUW in ons gamma:
TOPPER ondersteuning immuniteit en zeker thv het ademhalingsstelsel:

RespiraBlue carvacrol caps

Respirablue met oregano, waterkers en blauwe bosbes

Capsules met waterkersmaceraat en oregano.

Oregano (Origanum vulgare) ondersteunt het immuunsysteem en het ademhalingsstelsel.

Natuurlijk antibioticum

Antibiotica worden vaak ingezet voor het behandelen van luchtweginfecties. Het onzorgvuldig gebruik van deze geneesmiddelen bevordert de resistentie bij verschillende bacteriestammen. Oregano is een bewezen natuurlijke oplossing voor dit actueel, toenemend en ernstig probleem.
Dit komt omdat oregano rijk is aan carvacrol, een terpenoïd met krachtige antimicrobiële eigenschappen.

Wilde blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus) en waterkers (Nasturtium officinale) zijn sterke antioxidanten

Oxidatieve stress

Ademen, bewegen, functioneren. Tijdens deze dagelijkse onderdelen van het leven produceren lichaamscellen vrije radicalen. In normale omstandigheden neutraliseren antioxidanten de effecten van vrije radicalen.
Maar deze neutralisatiemechanismen verliezen de controle wanneer het aanbod aan schadelijke radicalen ontspoort. Vaak zijn roken, slechte voedingsgewoonten, luchtvervuiling of ziekte hiervan de oorzaak. Het gevolg is vaak oxidatieve stress met celschade. Kracht- en duursporters ontwikkelen tijdens inspanning vrije radicalen. In dergelijke situaties is een extra toevoer aan antioxidanten sterk aan te bevelen. Uit studies blijkt dat antioxidanten bij sporters een positieve invloed kunnen hebben op uithouding, recuperatie en spierherstel.

Vegetarische capsule zonder additieven

Deze capsules zijn vrij van gelatine, bewaarmiddelen, kleur-, vul- of hulpstoffen en 100% natuurlijk om uw optimale gezondheid te ondersteunen.

Verkoopprijs: 45,00 euro


En verder: de perfecte tijd voor gezellige dagen om samen te zijn met het gezin en familie. Neem een moment van rust = absolute topper tegen stress en daarmeegepaard zijnde lage weerstand.