Levering aan huis – ook in Nederland

Ivm de huidige situatie willen we graag tegemoet komen aan de vraag van sommigen die het bezoek aan de winkel graag even willen vermijden.
Eerst en vooral wens ik graag nogmaals te meldden: zorg dat je met dit mooie weer vooral veel buiten komt en geniet van deze weldoende zon. Een wandeling of fietstochtje naar je lokale bioshop is steeds een nuttige en noodzakelijke verplaatsing. Dus doen zou ik zo zeggen. Zie je dat het wat druk is wegens veel fietsen en auto’s, wacht even buiten tot het minder druk is. Wees waakzaam voor wat voor jou veilig lijkt en hou de afstand die je zelf dus nodig acht.
Indien dit niet overeenkomt met een bezoek binnen in de winkel, dan bieden we je graag volgende oplossing:

1) je belt je bestelling door of mailt naar bioshop.neerpelt@virusfree.be, we zetten het klaar en brengen het voor je naar buiten, plaatsen het op het muurtje en als we voor jou op veilige afstand zijn dan neem je je boodschappen mee. Betaling kan via overschrijving, we zorgen voor betaalinstructies bij je boodschappen.

2) ben je van mening dat voor jou en mogelijks anderen hun veiligheid het beter is dat je thuis blijft en je hebt niemand die voor jou je boodschappen kan komen halen: we zoeken een oplossing: bel je bestelling even door of mail naar bioshop.neerpelt@virusfree.be en we spreken even af wanneer en hoe we het bij je kunnen leveren. Hier vragen we wel 5,00€ voor. Betaling kan via overschrijving, we zorgen voor betaalinstructies bij je boodschappen.

3) Nederlandse klanten: ook hier hebben we een mogelijke oplossing: daar onze medewerkster Luba Serkez in Soerendonck woont en zij op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werkt, heeft zij de mogelijkheid om je boodschappen dan mee te nemen. Wel wenst ze dit enkel te doen voor klanten in Hamont (B), Budel, Budel-Schoot, Gastel en Soerendonck. Ben je van een andere gemeente dan verzoekt ze om het bij haar thuis af te halen in Soerendonck. Ook hier vragen we 5,00 € voor. Verdere afspraken gaan we zeker nog telefonisch even doorlopen alvorens het te bezorgen of naar haar thuis mee te geven. Betaling kan via overschrijving, we zorgen voor betaalinstructies bij je boodschappen.

Gezonde groeten, maar met biologische vooral verse voeding en in het bijzonder groenten, veel groenten en fruit gaat dat zeker in orde komen. Dus nogmaals: gezonde groeten met gezonde groenten!
Maarten